EYE Varaždin

Varaždinska udruga mladih V.U.K. i centar P4, u konkurenciji udruženja iz 27 država članica, dobitnici su bespovratnih sredstava Europskog parlamenta za organizaciju niza aktivnosti i događaja namijenjenih mladima.
Europski događaj za mlade ili EYE Varaždin jedan je od najvažnijih događaja za mlade u Europi koji će 25. i 26. studenog ove godine biti održan upravo u Varaždinu!
Sam događaj bit će održan 25. i 26. studenog u Areni Varaždin, a tijekom dva dana predviđen je boravak više od 1000 mladih iz cijele Hrvatske i Europe. Varaždinski organizatori mladim će sudionicima ponuditi niz aktivnosti i rasprava, interaktivnih radionica, predstava, kreativnih, zabavnih i poučnih programa vezanih za najinovativnije prakse u zelenoj i digitalnoj tranziciji, aktivno građanstvo, promicanje europskih vrijednosti i politika za mlade na svim relevantnim područjima politike Europske unije. Osim radioničkog dijela programa na kojem mogu sudjelovati samo prijavljeni mladi, organizatori planiraju i jak umjetničko-zabavni program na koji su pozvani svi Varaždinci i zainteresirana javnost. EYE Varaždin sufinancira i suorganizira Europski parlament, a potporu je iskazao i Grad Varaždin te Turistička zajednica Grada Varaždina.