Volonterski programi u Udruzi

Biraj – VolonTIraj!

Samo u posljednjih 7 godina, u Udruzi je volontiralo preko 150 volontera na različitim aktivnostima, programima i projektima u sklopu Udruge.

U 2014. godini, udruga bilježi volonterski doprinos kroz angažman ukupno 25 volontera koji su ostvarili ukupno 1.810 volonterskih sati. Najveći broj njih je u dobnoj skupini od 26 – 40, dok je njih 7 mladih od 19 – 25 godina. Od srca im zahvaljujemo na njihovom doprinosu!

Razlog tome je raznolika ponuda sadržaja odnosno aktivnosti za mlade kao i osigurani resursi, poput uređenog i opremljenog prostora u centru grada od 514m2 i tima stručnjaka koji omogućavaju kvalitetan rad volontera.

Pozivamo sve zainteresirane mlade osobe (ali i one starije koji se osjećaju mladima) da nam se jave sa željama i interesima za volontiranje.

U nastavku ćete pronaći Prijavnicu za volontere koju je potrebno ispuniti.

Uz nju priložite i kratko motivacijsko pismo i životopis pa ćemo vas pozvati na razgovor kojim ćemo procijeniti najbolji volonterski program sukladno vašoj motivaciji, sposobnostima, vještinama i interesima.

Uz brojne projekte i programe u tijeku, neće biti teško odabrati pravu volontersku priliku za učenje kroz rad i zabavu u UMKI-ju!

Prijavnica za volontere.

Veselimo se vašim prijavama!


EVS koordinatori

Udruga Regionalni info-centar za mlade Rijeka – UMKI u ožujku 2015. akreditirana je za slanje, primanje i koordiniranje EVS projekata, programa Erasmus+.

Više o EVS mogućnostima pronađite u podizborniku ovdje.